Hmm. Aamu meni odotettua paremmin, en nukkunut pommiin ja sain hommat hoidettua ihan jees. Kaupan ulkopuolella hytisin 30 min, mutta sain kuin sainkin ostettua ruokaa ennen kuin jäädyin paikalleni. Sään jumalattarien kunniaksi on mainittava, että ei satanut lainkaan O.o Kiitos siitä... Fillaroin kotiin jossain aivan ihmeellisessä adrenaliinipuuskassa, söin, nappasin koiran kainaloon ja painelin omaan sänkyyn nukkumaan... Heräsin siitä sitten yhden maissa ja totesin, että mies on soittanut mulle parikin kertaa ja olen näemmä vastannutkin - jännä vaan etten muista kummastakaan puhelusta pätkän vertaa... Mitähän höpöjä sinne luuriin on taas tullut suollettua??? O.o

Kp tänään 12/27, eikä oviksista tietoakaan... O.o

Kävin aamulla vaa'alla - 79 kg, jes!!! Eli nyt sitten vielä saisi tipahtaa se toinenkin kilo tuossa ensi viikon kuluessa (joo tiedän, juhannus ja kaikki, todennäköisemmin painan seuraavassa punnituksessa sen 90 kg :D No ei vaiskaan... Syön vähän, mutta hyvää - ja varsinkin niitä kasviksia... :) Onneksi juhannuksenviettoporukassa on muitakin, joilla sama maku grilliruoan suhteen kuin itsellä, ei tarvii nälkäsenä kattella, kun muut mussuttaa rasvasta tirisevää grillimakkaraa (ollaan päätetty että ostetaan juhannusmuonat yhdessä, ettei käy niin, että pöydässä on 10 pakettia "kämppinkiä" eikä lainkaan lihaa taikka kasviksia...

Oma juhannuksen ruokalistani näyttää tältä:

  • Broileria (grilliin)
  • Laadukasta lihaa (grilliin)
  • Ananasta (grilliin)
  • Maissia (grilliin)
  • Uusia perunoita
  • Salaattia (kurkku, tomaatti, salaatti, paprika, persikka, ananas, feta, tonnikala, vesimeloni) + kastike
  • Broilerille uutta herkkukastiketta (en nyt muista minkä firman, mutta broilerille tarkoitettu curry-ananaskastike kyllä houkuttelee kokeilemaan.. :)  

Eli kuitenkin melkoisen kasvispainotteiselta näyttää tuo meikäläisen juhannus :) Ja tuota lukiessa tuli kyllä hirrrrmuinen nälkä -> siispä syömään :)

Datailen varmaan vielä illemmalla, joten enköhän tule sitten vielä naputtelemaan tänne ainakin ruokapäiväkirjaa ja muutenkin kertoilemaan missä mennään... :)

<3 Tintti