Normipäivä.

No ei oikeastaan. Turha kai sanoakaan, että aamurutiineihini kuuluvalla Voicella soi Asteen Normipäivä. <3 Hyvänmielen biisi.

(Niille, joita ei autokouluhöpinäni kiinnosta, rullailkaa postauksen alalaitaan, siellä kommenttia tämänhetkisistä vauvantekofiiliksistä)

Mutta tosiaan, ei mikään ihan normipäivä tänään ainakaan. Nyt olen kuitenkin tehnyt mielikuvaharjoituksia, etten sössisi tämänpäiväistä ajotuntia ihan totaalisesti... Eikä se nyt kai ihan päin mäntyä eilen mennyt, en sentään tosiaan ajanut kenenkään yli ja muistin pysähtyä kolmion taakse joka kerta. En myöskään ajanut vastaantulevan tukkirekan alle, ja liikenneympyrän kiertäminenkin onnistui ihan kiitettävästi ottaen huomioon, etten ole KOSKAAN ajanut.

Auton hallinta oli vähän hakusessa ja ajonopeus jäi 95% sinne 20km/h alapuolelle, mutta hei - EKA ajotunti. Ja vaikka se auto sammuikin, niin se siis sammui tilanteessa, jossa opettaja käski pysäyttämään auton. Minä vain vein sen pysäyttämisen astetta pidemmälle - sammutin sen xD

Eli ei siinä mitään. Nyt tarvii vaan koettaa muistaa että vaihdetta vaihtaessa ei koko päätä tarvitse kääntää, ja että vaikka kytkin painuu pohjaan asti, riittää kaasun ja jarrun kohdalla pienikin hipaisu. Huh huh. Niin ja käsijarrun voisi yrittää muistaa ottaa ihan omatoimisesti päältä ennen kuin yrittää päästä autolla liikkeelle. 

Ainoa mikä vähän jäi ärsyttämään, on se, että teoriaopettaja kertoi vievänsä pahimmat jännittäjät teollisuusalueelle harjoittelemaan, että tottuu ensin auton käsittelyyn. Tottakai minulle sattui eri opettaja, joka vei minut harjoittelemaan suoraan liikenteeseen - asuinalueelle, missä pikkulapset hyppivät pihoilta tielle. Ja papat polkee kolmipyöräisillä. Ja mummot sauvakävelee. Brrr. Eipä ainakaan kaasujalka pahemmin päässyt painamaan.

_________________________________________________________________________

No niin, ja sitten niille, joita tämän blogin alkuperäinen aihe kiinnostaa:

kp 26/28. En ole oikeastaan jaksanut ajatella koko asiaa sen kummemmin. PregCheckin testejä tuli tosiaan ostettua eilen varuille kaappiin mätänemään (x2).

Jinxed! (Olen sen verran taikauskoinen, että olen ihan varma, että jos ostan testin valmiiksi kaappiin niin rättisulkeiset alkaa sitten ihan varmasti...) En vain jaksanut yrittää muistaa niiden ostoa myöhemminkään... On niin paljon kaikenlaista muistettavaa, jännättävää, tehtävää, etten jaksa oikein jännittää muuta kuin tuota ajamista - siinä voi sentään lähteä vaikka henki, jos ei tiedä mitä tekee...

Vielä olisi noita koulutehtäviä ihan jonoksi asti, ja töitäkin taitaa olla... Kotonakin pitäisi jaksaa tehdä jotain ja raha-asiat hoitaa kuntoon. Sitten on tämä blogi, yhteydenpito sukulaisiin ja kavereihin, ja... ja... niin no, siinäpä ne tärkeimmät, sen autokoulun lisäksi. Ja se vauvanteko... xD

No juu. Eli tekosyitä tekosyitä, mutta parempi kai se on, ettei turhaan ajattele ja stressaa sellaisista asioista, joille ei voi mitään... Maanantaina sitten testailen, jos ei rättisulkeiset siihen mennessä ala... Vaikka kyllähän ne alkaa... Olen siitä ihan varma. 100% varma. 110% varma. Jep jep.

Ehkä illalla vielä päivittelen päivän fiiliksiä, mutta tällaista tänä aamuna.

Normipäivä <3

<3 Tintti