Nyt näyttäisi löytyvän minun näköinen "dieetti" vaikka tuota sanaa vastustankin. Ei siis ole tarkoitus pudottaa painoa ja sitten antaa sen hiljalleen hilautua takaisin ylös, vaan pudottaa ja sitten myös pitää se siellä, tai alempanakin.

Eli siis karppaus. Mutta itseni näköisesti. Ketokarppaus on aika kaukana siitä, miten mie edes pystyisin elämään, mutta ala- ja hyväkarppaus on aika lähellä omaa sydäntä. Eli meikäläisen ruokavalio tuleepi koostumaan pitkälti näistä:

naudanliha, sianliha, tonnikala, broileri, pekoni, kinkku, metvursti, kananmuna, raejuusto, feta, kerma, creme fraiche, lehtisalaatti,  kurkku, yrtit, tomaatti, paprika, ananas, mandariini, mansikka, mustikka, vadelma, karhunvatukka,  porkkana, punajuuri, kaali, sipuli, valkosipuli, pakastemaissi, herneet, pieni määrä maitoa kuitupitoisten aamiaismurojen kanssa (murot kuituja ja maito kalsiumia varten).

Eli aika vapaasti siis kaikkea sellaista mistä pidän. Niin joo, tummaa suklaata saisi syödä niin paljon kuin haluaa, vaikka joka päivä, mutta vaihdan sen kyllä mieluummin hyvin pieniin määriin maitosuklaata silloin tällöin. Hedelmiähän ei karppauksessa suosita, mikä ei haittaa minua, koska useimmille hedelmille olen allerginen, mutta mandariinin sallin itselleni silloin tällöin, pitäähän ne vitamiinit jostain saada, muualtakin kuin purkista.

Hiilihydraattien välttäminen ei tule olemaan mulle mikään ongelma, minä kun aika vähän syön muutenkaan tuota leipää, pastaa ja riisiä on tullut syötyä, kun miehelle kokkaa, mutta niistäkin voin mielihyvin luopua. Leipoa tykkään, mutta omatekoisia voin nauttia kohtuudella, enkä ole koskaan tykännyt pullasta, viinereistä tms. Keksit ovat herkkuani (mies kutsuu keksimonsteriksi) mutta ne ovatkin sitten ainoa asia josta joudun "luopumaan" joten eiköhän se onnistu, ihan oman terveyden ja hyvinvoinnin nimissä :) Peruna on tuossa kiellettyjen listalla, mutta koska meillä perunaa syödään todella harvoin, niin enköhän itselleni sen kolme kertaa vuodessa voi pari perunaa suoda.

Eli tää taitaa olla se "mun juttu" katsotaan lähteekö paino putoamaan ja tuleeko minusta MILFimpi minä.

__________________________________________________________________________________

Vauvaprojektista sen verran, että kiertopäiviä tänään takana 17/28. Otan nyt tuon 28 tuohon, etten innostu etukäteen. Jos 28 menee rikki niin voin alkaa jo toivoa ja jos menee rikki 35 niin alan testailla. Niin sekaisin nuo rättisulkeiset ovat viime aikoina olleet, etten uskalla aiempien kierron pituuksien perusteella vielä mitään toivoa... Eli vielä 11 päivää odotettavaa että saa edes uskaltaa toivoa mitään... Vanhojen kierronpituuksien mukaan rättisulkeiset alkaisivat tuossa vajaan viikon päästä. Että saapi nyt nähdä.

<3 Tintti