Sinne siis! (Tänään, vähän myöhemmin. Haluan piilolinssit, jotta voin esim baariin tms. meikata normaalisti. Ärsyttää kun silmälasit peittävät silmät niin, että on ihan sama meikkaako vai ei. Joskus nuorempana tuli tungettua silmälasit laukkuun baarissa - ikävä vain, että sitten en nähnyt mitään. Vaan eipä se tahtia haitannut, kunhan vain oli tarpeeksi humalassa. Nyt siis aika selvinpäin on tullut tuolla baareissa pyörittyä, ja kunhan sen ajokortin saan, niin epäilemättä joudun jatkuvasti kuskiksi... Huoh.

****************

Kiertopäiviä nyt siis 10. Oviksia odotellaan. Mutta jännä kyllä tämä pahoinvointi edelleenkin jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Varsinkin näin aamulla. Ja illalla nukkumaan käydessä. Muuten ei ole mitään oloja, siksi tämä ihmetyttääkin. Ei siis muita "raskausoireita", mitä nyt vähän alavatsa "kuplii" tai "nippailee" ja rinnat vähän arat, ja palelee ihan kamalasti sellaisina ihme puuskina (ensin mukavan lämmin ja sitten yhtäkkiä puistattaa ja palelee, menee ohi parissa minuutissa) mutta suurin osa noista saattaisi liittyä noihin alkaviin oviksiinkin, onneksi tuli tuossa viikonloppuna pupuiltua taas vähän ahkerammin, kun nyt pidetään sitten mykkäkoulua. No, aivan sama mulle, minä olen oikeassa.

Raivostuttaa vaan tämä pahoinvointi, kun en siis edelleenkään usko olevani raskaana, ja tämä vain tuo taas kaiken sen pahan mielen pintaan, mitä tunsin silloin kun viimeksi testasin negan. Sen takia en ole edes viitsinyt testata uudelleen siinä toivossa että viime keskiviikkona testattu nega olisi ollut väärä. En vain jaksa enää uskoa positiiviseen tulokseen. Kai se viimeinenkin toivo on nyt sitten mennyt...

*****************

Olen taas katsellut kaikkea ihanaa, mitä haluaisin vauvalle ja vauvan huoneeseen. Erään jyväskyläläisen liikkeen ihanat keittiöpyyhkeet päätyisivät ainakin vauvan huoneeseen sisustustauluiksi... Haluaisin myös vauva-aiheisen teksti-sisustustarran vauvan huoneen oveen. Ja puukirjaimilla vauvan nimen sängyn yläpuolelle. Ja jotkin ihanat tapetit. (Vaikka meillä on vauvanhuoneessa jo vauvalle sopivat tapetit, ne ovat vähän nuhraantuneet...) Ja sitten joko valkoiseksi maalatut tai oikein tummanruskeaksi petsatut hoitopöytä, hylly ja pinnasänky. (Tai sitten itse maalaan ne oikein ihanan värikkäiksi, jos ostan ne jostain käytettyinä. Vauvan huoneeseen haluan myös keinutuolin ja samanlaisen puisen keinuhevosen, jollainen minulla oli pikkuisena. Nekin ehkä maalaisin itse uudelleen kivoilla väreillä.

Mutta eipä näytä ajankohtaiselta. Paitsi että nuo keittiöpyyhkeet on pakko saada, maksoi mitä maksoi. Ihanat.

 

 

Kuvat Pienikamari-liikkeen Facebook-sivulta! Siis aivan ihania nämä! Pakko saada!

<3 Tintti

Ps. Anteeksi, että blogipohja vaihtelee koko ajan, mutta löysin viimein oman näköiseni pohjan <3 Tämäkin Tuunarilta :)