Hjoo. Eli kp 4 eikä oo loppunu. Vuoto siis. Ei mitään ja sitten taas yhtäkkiä holahti ja alkoi kramppaamaan... :/ nice.

Ja ei. Se oksettava olo ei  johtunut nälästä. Söin, ja silti oksettaa. :/

----------------------------------------------------------------------------

Korjasin tuon Rantakuntoon jouluksi 2012 tavoitepainotaulukon, ja totesin, että onhan mulla vielä sentään jotain mahdollisuuksia, nyt on vaan ryhdyttävä hommiin oikein tosissaan (ei sellaisiin hommiin) jos meinaan pysyä tavoitteessani. Lupasin itselleni käydä vielä lenkillä ennen koirien iltalenkkiä... Ja huomenna pyörälenkille :)

Tässä kaikki mitä oon tänään syönyt ja juonut (sanoinhan, ettei mulla ole ollut nälkä!) :

- 2 perunaa ja vajaa lautasellinen lihapataa (possunlihaa, porkkanoita, sipulia ja paistolientä)

- 1 mansikkatuutti (ok, jotain 180 kcal, mutta kun en tosiaan oo muuta syönyt kuin sen jäätelön ja tuon ruoan...)

- 5 dl colaa

- 6 dl vettä (ja kyllä, aion juoda vähintään sen suositellun litran verran...)

 

kasviksia on kyllä tullut tänään syötyä aivan surkean vähän, mutta vettä olen juonut omiin tapoihini nähden harvinaisen paljon... ja uudenvuoden lupaukseni (siis uuden yritysvuoden lupaukseni) on, että juon vähintään sen 1 litran vettä päivässä, vähintään!!!, ja kiinnitän 100 kertaa enemmän huomiota siihen mitä syön ja juon. Ei enää sokerilimua, vähemmän karkkeja ja herkkuja, vähemmän hiilihydraatteja, enemmän liikuntaa. Alan juoda sitä helevetin pahaa greippimehua. Hoidan vitamiinit ja muut ravintolisäasiat kuntoon ja alan ihan oikeasti liikkua enemmän. Oikeasti. Teen sen vauvan, ja ennen kaikkea itseni takia.

Jollei jouluun 2011 mennessä paino ole pudonnut ainakin 70 kiloon, en syö karkkia, jätskiä, piparia, herkkuja koko ensi koko ensi vuonna. Tämä on lupaus.

Näillä mennään.

 

<3 Tintti.

 

Ps. Tähän asti olen uskonut, että tiedän tarkalleen, milloin ovuloin, mutta ystävä onneksi veti laput silmiltäni ja sanoi että niin luuli hänkin, kunnes alkoi tikuttelemaan ja huomasi että ei kyllä ollut sinnepäinkään. Eli tästä kierrosta alkaa tikuttaminen... :)