No nythän se vasta kummallisen olon pukkasi päälle. Mulla normaalisti TODELLA runsasta tuo vuoto, niin tähän mennessä siteeseen tullut YKSI n. 5 x 5 mm täplä, plus tietysti se muutama tippa mitä aamulla meni :O Ja sitten se hyytymä, mikä meni oli iso. Siis ISO. Tosi iso. mutta sen hyytymän jälkeen tosiaan vaan pikkuinen tippa siteessä ja muutama veriviiru vessapaperissa. Tosi tosi kipeetä tekee kuitenkin... :/ Lääkäriin en kuitenkaan tämän takia ihan heti ole lähdossä, kun mulla normaalisti muutenkin kivuliaat nuo "marjapäivät"... Ja koko ajan palelee ja väsyttää ihan törkeästi. Ja itken ja huudan ja paiskon tavaroita täällä. Mies oli ihan huuli pyöreenä tuossa, ja lähti sitten selvinpäin baariin istumaan (huomenna menoa, niin ei voi juoda mitään) kun ei enää uskaltanut jäädä maalitauluksi tuohon.

Siis mitähän tää nyt sit on :O Jotenkin nyt vaan sellainen fiilis, ettei nämä mitkään normikuukautiset ole. Jos ei nämä tästä runsastu, tai varsinkin jos loppuu normaalia aiemmin, niin ihan varmasti testaan... Huoh.

Ärsyttää vaan tämä jahkaaminen. Jos tärppää, tärppää. Jos ei tärppää, niin sitten ne hemmetin kuukkelit alkaa ja that's it. Ei välimuotoja. Ei tuhruiluja, eikä varsinkaan kivuliasta tuhruilua kiitos!!!

<3 Tintti