Tai lähinnä pennuntekotouhua O.o Meillä on ollut tarkoituksena, että meidän uros astuisi meidän nartun (ja puhun nyt siis meidän koirista), vaikka pennuista tulisikin silloin siis sekarotuisia... Syystä että:

 • narttu on kohta 4-vuotias, eikä sillä sen jälkeen voi teettää ensimmäisiä pentuja. Eli pentuja ja äkkiä, vaikka sitten sekarotuisia...
 • noiden kahden risteytys tulee näyttämään niin söpöltä (tai lähinnä kummalliselta) että pentuja on kyselty jo kuukausia sitten, kysyntää siis on (lähinnä sukulaiset ja tuttavat siis kyselly)
 • meidän narttu ei valuta eikä tiputtele ja on muutenkin siisti tapaus, joten ei ole tarvinut pitää juoksupöksyjä
 • saattaisi tuo meidän uros vähän rauhoittua kun saisi tuon nartun paksuksi...

Kuulostaa aika tökeröltä, kun puhun vain uroksesta ja nartusta, vaikka noilla on nimetkin... En vain viitsi paljastaa niiden oikeita nimiä, joten olkoot nyt vaikka tästä eteenpäin sitten "Pentti" ja "Ritva".

Whatever. Pentti nyt sitten tuossa päivemmällä otti ja kiksautti Ritvaa sillä seurauksella, että Pentin sukuelin jäi (kuten koirilla yleensä) Ritvaan jumiin... Sitä uikutuksen ja erilleen tempomisen määrää - taisipa nimittäin mennä siinä neitsyys molemmilta karvapalloilta O.o No nyt tämä teksti alkaa näyttää aika pervolta - oisko sittenkin pitänyt käyttää niminä jotain Mustia ja Missiä, että kaikille olisi selvää, että koirista on nyt kyse :D Joka tapauksessa pentuja siis mahdollisesti odotettavissa, JES! 

(Ja olisihan se kiva, että jos ei ala kuulua pienten jalkojen tepsutusta, kuuluisi sitten ainakin pienten tassujen tapsutusta...?)

Tein nimittäin varuilta tänään (kp 5/27) vielä raskaustestin, ettei sitten käy niin, että kun tassutellaan sinne lääkärille, niin lääkäri toteaakin, että "ei tartte auttaa, siellä se masussa jo köllöttelee..". Työkaverille nimittäin kävi JUST noin... tai ite asiassa ne oli jopa jonottaneet sinne ihan varsinaisiin hedelmöityshoitoihin ja plussanneet hoitoja edeltävänä päivänä. Työkaverinkin masukki syntyy sitten syksyllä, niinkuin kaveripariskunnan ja serkunkin masukit... :)

Niin, se testihän (yllättäen) näytti negaa, enkä siis pettynyt lainkaan kun olin ihan varma, ettei siellä masussa ketään köllöttele... Apteekista hain noita raskausajan vitamiineja (purkin kyljessähän lukee että soveltuu myös raskautta suunnitteleville tms.) kun niissä ei ole tuota A-vitamiinia, mitä noissa miun normivitskuissa on... ja D-vitamiinipurkin sain kaupanpäällisiksi :) Tosin Deetä (sellaista applessiininmakuista) on tullut nassutettua pitkin kevättä, kun äiree pakotti popsimaan niitä, kun valitin pahaa oloani... Noissa on rautaakin, joten ei tartte ostaa erikseen (ainakaan vielä...) 

Lisäksi ostin sitten vielä sen paketillisen niitä ovulaatiotikkuja... Olipa ihan törkeen kalliita (ostinkin kyllä Clear Bluen tikkuja, ehkä seuraavalla kierrolla tyydyn halvempiin...) Greippimehun unohdin (koska se on pahaa, enkä kulkenut kaupassa mehuhyllyn ohi), mutta kasviksia tuli kyllä ostettua... Kurkkua olenkin tänään mussuttanut jo puolikkaan kurkun verran, paprikat ja vesimeloni vielä odottelevat syöjäänsä... Ananasta on purkissa, mutta sen syöntiin suhtaudun nyt vähän epäillen, kun joku jossain sanoi, että voi aiheuttaa keskenmenon (en ole aiemmin kyllä kuullut, mutta en varmasti syö, jos sillä tuollaisia vaikutuksia on... O.o

Huomenna olisi tarkoitus hakea kaupasta jauhelihaa ja tomaattimurskaa ja tehdä spaghettikastiketta (tosin spagetin sijaan kastikkeen kanssa syödään perunoita, kun niitä kerran se iso säkillinen ostettiin...) :D Kastikkeeseen saan nimittäin mukavasti uppoamaan loput porkkanat ja sipulit, jotka jäivät viikonloppuna väännetystä lihapadasta yli... (onneksi ostin isomman satsin, niin saan lisättyä ne huomaamatta miehenkin ruokavalioon) :D

Tekisi mieli kyllä jo kokeilla tuota tikuttamista, mutta vähän tyhmältähän se tuntuisi, kun hyvä jos rättisulkeisetkaan ovat vielä ohi... Noita ei kuitenkaan ole tuossa pakkauksessa kuin 7... Toisaalta pelottaa tuo tikuttaminen - entä jos en ovuloi lainkaan? Tosin aika outoa olisi jos en ovuloisi, kun kuukautiset näinkin supersäännölliset nykyään...

Nyt ovistikuttajille kysymyksiä:

 1. Onko teillä muilla tikuttajilla mielipidettä siitä, mikä olisi hinta-laatusuhteeltaan paras ovulaatiotestipakkaus? (Merkki ja hinta)
 2. Oletteko tilanneet netistä vai ostaneet apteekista?
 3. Jos netistä, miltä nettisivulta?
 4. Ovatko testit olleet luotettavia?

Jotenkin tuo tikuttaminen alkoi kiinnostaa sen jälkeen kun ystävä totesi aika ykskantaan olleensa hänkin aika varma ovulaatiostaan, kunnes tikutti ja huomasi ajoittaneensa pupuilut ihan väärään päivään... Ja sen jälkeen heillä sitten jo plussailtiinkin... :D Mutta meillä kuitenkin vuosi yritystä ja säännöllistä pupuilua takana, joten... Vai pitäisiköhän tässä nyt sitten ruveta jo pitämään seksipäiväkirjaakin, että voisi olla varma että on tullut pupuiltua säännöllisesti O.o Joo tiedä häntä...

--------------------------------------

Ruokapäiväkirja:

 • 5dl colaa (joo tiedän että cola ja kofeiini pois!!!)
 • 1 l vettä
 • 1 kinkku - sulatejuusto - basilika -voileipä (vehnäleseleipää, ohuenohutta kinksua, kevytsulatejuustoa ja itsekasvatettua ruukkubasilikaa)
 • 2 sulatejuusto - kurkku - valkosipulisuola -voikkaria (sama leipä kuin edellä, samaa sulatejuustoa, kotimaista kurkkua ja pikkuripaus valkosipulisuolaa)
 • 100 g halpissuklaata
 • 1 Minttu-Buffet -jäätelö

---------------------------------------

Että semmonen päivä tänään. Huomenna olisi tosiaan edessä jätskireissu ystävättäreni "rouva H":n ja pikkuprinsessa "V":n kanssa, ajokortin haku ja työhaastattelu sitten illemmalla... Että semmosta.

 

Olet uneni kaunein ja suloisin
niin totta ja harhaa vain kuitenkin
olet uneni kaunein, mutt' etäisin

haave herkin ja haavoittuvin.

(Johanna Kurkela: Olet uneni kaunein.)

 

<3 Tintti

Ps. Serkku (ei se jolle tulee vauva - tai mistä minä tiedän tuleeko O.o) jo ehti varailla yhden mahdollisista pennuista itselleen :D