Kyllä nää sitten kuitenkin on ihan ne. Eli nyt sitten greippimehut ekaa kiertoa ihan tosissaan kehiin. Aikaisemmin olen vain maistellut ja yrittänyt totutella makuun.

Ja nyt sellainen pikku vinkki niille, jotka juovat mieluummin Rybb&Deckersiä kuin Valiota: Valion mehu on täysmehua, R&D:ssä täysmehupitoisuus huomattavasti matalampi. Tarkkaa prosenttiosuutta en enää muista mutta oli muistaakseni siinä 40-60% tuntumassa. Eli R&D:n greippimehua pitäisi sitten myös juoda paljon enemmän kuin Valiota.

Makuhan ei ainakaan omasta mielestäni tuossa Valion mehussa juurikaan eroa korvavaikusta, mutta itse olen totuttautunut juomaan sitä runsaaseen veteen sekoitettuna. Eli ihan oman maun mukaisesti. Siinä sitten tulee saatua tarpeeksi vettäkin, kun sitäkin pitäisi suositusten mukaan juoda aika paljon. Oma annostukseni on 2dl mehua/vrk sekoitettuna neljään puolen litran tuopilliseen vettä - klo 06, 12, 18 ja 24. Eli vuorokaudessa menee joka tapauksessa se 2dl mehua ja 2l vettä, vaikkei mehu menekään yhdellä kertaa. Toivottavasti tämä ei vaikuta asiaan, jonkun lähteen mukaan kun mehu pitäisi koko 2dl satsi niellä heti aamusta. Tiedä sitten. Mutta näillä mennään tämä kierto. Itse en koko kahta desiä millään saa oksentamatta juotua yhdellä kertaa. Toinen vaihtoehto on sekoittaa se appelsiinimehuun, mutta sekin tulee aika kalliiksi juoda pari purkkia mehua joka aamu 2dl takia... Eli tänään kp 2/28. No, saanpa vähän hengähtää.

Näin pari yötä sitten unta vauvasta, jota luulin ensin jonkun muun vauvaksi, mutta sitten mieheni siinä unessa sanoi että se oli meidän. Muistan vieläkin miltä vauva näytti, tuoksui ja tuntui sylissä...